We love you!

Help us to keep the LBB free and independent
Click below to watch the movie or open it on Vimeo: https://vimeo.com/458086303
We are a environmental friendly and non-commercial living and working community.

We are

Upcoming events!

see when the next party, expo, dinner, etc. will be. Please also check or Facebook Page! Doorgeefwinkel
21 Apr 202113:00 - 16:00
Kaleido
26 Apr 202112:00 - 23:59

Activities

The people

Organisations and others

Cultural Freezone Collective

Test nieuws 1 m-V eel mensen willen  hun verlangens en frustraties over hun organisatie en omgeving delen met anderen en omzetten in werkbare oplossingen.

Ze vormen – bewust of onbewust – een broedplaats; een (virtuele) plek waar nieuwe, creatieve ideeën ontstaan over werk en samenleving. Dat loopt van 'communities of practice' en denktanks tot straatfeesten, buurtcomités en internetgroepen. Maar managers en bestuurders drukken deze initiatieven vaak de kop in; door hun behoeften aan planning en controle weten ze er niet goed mee om te gaan. Peter Camp laat in dit boek met stellingen, inspiratiebronnen, praktijkvoorbeelden en interviews zien hoe je broedprocessen kunt faciliteren en consolideren. Ook toont hij aan waarom dat belangrijk is, voor elke organisatie.

De broedfactor biedt een constructieve kijk op broedplaatsen en broedprocessen in onze organisaties en samenleving. Het is een praktisch onderbouwd, informatief én inspirerend boek voor ondernemende mensen die een verschil willen maken.

 

Joomla Extensions